I våra projekt

Som projektutvecklare arbetar vi i skärningen mellan arkitektur, marknad, teknik, ekonomi och stadsbyggnad. Detta ger både möjligheter och ett ansvar. Vi vill att alla våra projekt ska förverkligas och finnas kvar länge. Många lever i och runt våra byggnader och blir påverkade av det vi är med att skapa.

Därför utgår våra projekt från en sund kombination av god arkitektur och bra funktioner och framtidssäkras genom hållbara val som ger rätt ekonomi både för kunder och alla andra involverade. Vi strävar efter en attraktiv vardagsarkitektur som ger bra funktioner och underlättar livet i och runt husen. Genom att arbeta med individuella koncept kan vi göra varje projekt unikt med sund ekonomi

Genom att inte bara följa de senaste trenderna håller både byggnader och livet mellan dem över tid och ger både byggnader och människor möjlighet att åldras med värdighet.

Vikhems Torg, Staffanstorp

Bekvämt boende mitt i Vikhem

Vikhems Torg i Staffanstorp är platsen för dig som vill bo bekvämt mitt i idylliska Vikhem och i ett hus som sticker ut. I projektet planerar vi både effektiva radhus med lagom stora trädgårdar och välplanerade lägenheter med stora balkoger mot väster.

Projektet kännetecknas av dansk arkitektur och design kombinerat med svensk funktionalitet.

Gör en intresseanmälan här!

 

Projektfakta: 

Antal bostäder: 14 lägenheter och 14 radhus.

Boarea: Ca 75-120 kvm.

Antal rum: 3-6 rok

Status: Kommande

Preliminära tider
Säljstart: 2020

Stadshallen i Lund

Jeppsson+Samuelsson Projektutveckling har fått i uppdrag att delta i utvecklingen av Stadshallen i Lund till en ny modern mötesplats för kommunen, näringslivet och Lundaborna. Uppdraget är att vara projektutvecklare för fastigheten tillsammans med beställaren, Lunds kommuns Serviceförvaltning.

 

Kontakt:

Håkan Samuelsson, hakan.samuelsson@jsprojektutveckling.se, 070-520 09 23

Kajkanten Brf Flytvästen

Familjevänliga kvarteret Flytvästen med nära till allt

Här på ett av Malmös absolut bästa lägen, Limhamn, bygger vi för dig som trivs i Sverige, men gärna njuter av godbitar från Danmark. På detta guldläge vid ett glittrande Öresund väntar välplanerade bostäder och en mysig atmosfär där det är lätt att hygge sej.

Detta är Kajkantens tredje kvarter med plats för hela familjen. Tryggt, ombonat med en mysig innergård och härliga danska designtankar som lyfter det vardagliga till en ny behaglig nivå. När du flyttar in kommer livet att vara enkelt och Limhamns Sjöstad en stadsdel med allt på plats – nära all den service som gör livet bekvämt då matbutiker, apotek, förskola och skola också är etablerade här.
Läs mer och anmäl intresse här!
Projektfakta: 
Antal bostäder: Ca 75 st
Antal rum: 2-5 rok
Status: Kommande
Preliminära tider
Säljstart planerad: Ej klart.

Kajkanten Brf Babord

Här är du som älskar Öresund verkligen i hamn

Brf Babord på Limhamn, som är planerad som etapp 2 i projekt Kajkanten, kommer att ligga ända nere vid just kajkanten. Härliga vyer väntar från detta salta läge och känslan av att vara nära havet förstärks när du stiger ut på balkongen och lyssnar till vågskvalp och havsbrus. Bostäderna är kryddade med svensk funktionalitet och dansk arkitektur och design när den är som allra bäst.

För att fånga det skandinaviska ljuset och utsikterna har Kajkanten stora glaspartiet och smäckra fönsterbågar i dansk stil. Alla balkonger är utformade med både glas och täta partier för att möjliggöra såväl ljusinsläpp som insynsskydd. Välplanerade bostäder, med vågskvalp i öronen och en Öresunds utsikt framför sig, väntar på dig och erbjuder en mysig atmosfär.

Läs mer om projektet och gör en intresseanmälan här!

 

Projektfakta: 

Antal bostäder: 47 lägenheter och 7 gatuhus.

Boarea: Ca 48-127 m²

Antal rum: 2-5 rok

Status: Kommande

Preliminära tider
Säljstart: 2020-21

Kajkanten Brf Styrbord

Dansk designtradition på svenskt guldläge

Här på ett av Malmös absolut bästa lägen, Limhamn, bygger vi för dig som trivs i Sverige, men gärna njuter av godbitar
från Danmark. På detta guldläge vid ett glittrande Öresund väntar välplanerade bostäder och en mysig atmosfär där det är lätt att hygge sej.

Läget vid Öresund är fritt och insynsskyddat och bjuder på fina utblickar och härlig balkonger. För att fånga det skandinaviska ljuset och utsikterna har Kajkanten stora glaspartiet och smäckra fönsterbågar i dansk stil. Alla balkonger är utformade med både glas och täta partier för att möjliggöra såväl ljusinsläpp som insynsskydd – en kombination som också ger liv åt fasaden.

Nu är försäljningen igång av brf Styrbord! Gå gärna in och läs mer om brf Styrbord här!

Du är också välkommen på visningar i vårt Showroom på kajkanten i Limhamn. Mer om det och när det är visning kan du hitta på  kajkantens webbsida.

Kajkanten finns på Instagram: kajkantenlimhamn!

Projektfakta:

Antal lägenheter: 60 lägenheter och 7 gatuhus.

Lägenhetstyper: 2-6 rum och kök. Ca 53-140 kvm.

Status: Försäljning och produktion pågår.

Inflytning: 2020