Project Description

Bekvämt boende mitt i Vikhem

I Vikhems Torg skapar vi hållbara bostäder som har det lilla extra i design och arkitektur, givetvis kombinerat med bra planlösningar för ett enkelt och bekvämt liv. Projektet inramar torget mitt på Vikhems Bygata med sina karakteristiska gråsvarta skifferfasader.

Projektet är utformat av J+S Projektutveckling i samarbete med det danska arkitektkontoret JJW Arkitekter och genomförs i i partnerskap med YCAP.

JJW arbetar efter mottot; ”Saerliggörelse av det almindelige”, som ungefär innebär att ”göra något speciellt av det vardagliga”. I Vikhems torg tar detta sig uttryck i att vi använder ett fåtal robusta och naturliga material som skiffer och trä, som åldras vackert och kräver ett minimum av underhåll.

Bostäder med vackra utblickar och  de flesta uteplatser och balkonger i söder och väster ger fina möjligheter att njuta av utelivet med nära och kära.

Vikhems Torg omfattar 12 friköpta radhus och 23 lägenheter i en bostadsrättsförening. De tolv radhusen byggs i samarbete med LB Hus som delar projektets visioner och har lång erfarenhet av att bygga hållbara bostäder med nöjda kunder.

Mäklare för projektet är Bjurfors. Du hittar mer om radhusen här (länk till Bjurfors hemsida med radhusen) och om lägenheterna här (Länk till Bjurfors hemsida med lägenheterna.)

 

 

Projektfakta: 

Antal bostäder: 23 lägenheter och 12 radhus.

Boarea: Ca 75-120 kvm.

Antal rum: 3-6 rok

Status: Båda projekten är slutsålda och byggnation pågår

Preliminära tider
Inflyttning radhusen sommaren 2022.

Inflyttning lägenheterna preliminärt våren 2023.