J+S-nytt: Sommarhälsning från J+S
kajkanten-babord
Sommarhälsning från J+S Projektutveckling AB!
Utomhus är det varmt och solens eftermiddagsstrålar speglar sig i de generösa vardagsrumsfönsterna i de snart inflyttningsklara lägenheterna i projektet Kajkanten på Limhamn. Vi på J+S är otroligt stolta över hur effektivt arbetet har flytit på under våren trots pandemins tuffa restriktioner. Våren 2020 har innehållit flera historiska förverkligande tillsammans med våra partners för det nu 4-åriga fristående projektutvecklingsbolaget.

I första etappen, för bostadsrättsföreningen Styrbord, står inflyttning i de 67 bostäderna för dörren i oktober. De senaste veckorna har balkongerna satts upp, så nu går det äntligen att beskåda den danska elegansen. För den andra etappen, alldeles intill vattnet (kvarteret Babord) togs i juni det första spadtaget för 54 bostadsrätter. I den andra etappen, Babord har nu det första spadtaget tagits. Babord kommer att ligga alldeles intill kajkanten med 54 bostadsrätter. Det går att anmäla sitt intresse hos J+S mäklarpartner Våningen och Villan. Säljstart kommer att ske under hösten.

En mycket rolig uppmärksamhet tidigt i våras var att planeringen av den nya stadsdelen Västerbro i Lund nominerades till Sveriges Arkitekters hedervärda Planpris och kom på delad andraplats. J+S har lett projektet i programskedet för de kommande 3 900 bostäder, skola, parker mm under tre år åt Lunds Kommun.

Varma hälsningar,

Cleas, Håkan och Malin
Jeppsson+Samuelsson Projektutveckling
Kajkanten-styrbord
Malmö, Kajkanten
Kajkanten i Limhamn, Malmö är ett samarbete mellan J+S och danska ELF Development. I den första etappen, kvarteret Styrbord stäcker sig nu den vackra skifferfasaden mot skyarna och blickar ut mot ett glittrande Öresund. Danska JJW Arhitects har även designat den andra etappen, kvarteret Babord, och i båda etapperna är det Serneke som är byggentreprenör. För den tredje och sista etappen har designprocessen precis påbörjats tillsammans med danska arkitekten C.F. Møller. För båda etapperna är det Stefan Klemt som byggleder och mäklarpartner är Våningen och Villan .
 
Staffanstorp-vikhem
Staffanstorp, Vikhem
Vi skapar just nu också tillsammans med vår partner YCAP ett projektbolag för att sälja radhus och bostadsrätter i J+S första markanvsining. Vikhems torg ligger mitt i Vikhem – den nya moderna stadsdelen i Staffanstorps tätort. Det var under 2019 som vi tillsammans med vår partner JJW Arkitekter, fick markanvisningen och det ska bli spännande att släppa fler detaljer om projektet efter sommaren. Men redan nu går det att kontakta vår mäklarpartner Bjurfors om man är intresserad av boendet.
J+S_logga
Annat som pågår just nu
Lund
Stadshallen – driver utvecklingen åt Lunds Kommun

Limhamn
Kajkanten: Flytvästen (tredje etappen) – utvecklar hyresrätter åt danska
ELF Development

Helsingborg
Driver stadsomvandling av industriområde i Ringstorp åt Castellum

Ängelholm
Driver ny detaljplan för Ängelholms stationsområde åt Jernhusen.

J+S_logga
info@jsprojektutveckling.se
Besöksadress: Södra Vallgatan, Malmö 5
Visit our web page: jsprojektutveckling.se

®Jeppson + Samuelsson Projektutveckling AB, 2020
J+S_logga