Vi utvecklar bostäder och stadsdelar i partnerskap.


Jeppsson + Samuelsson Projektutveckling AB

Jeppsson + Samuelsson Projektutveckling är ett fristående projektutvecklingsbolag med lång och bred erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen. Genom kreativa partnerskap utvecklar och förverkligar vi lönsamma projekt inom stads- och bostadsutveckling.

Sed ultrices nisl velit, eu ornare est ullamcorper a. Nunc quis nibh magna. Proin risus erat, fringilla vel purus sit amet, mattis porta enim.

Curabitur ut tortor a orci fermentum ultricies. Mauris maximus velit commodo, varius ligula vel, consequat est.


Quantum pertrole via molum estro i pertriculare mare vor.


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde.


Omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.


Våra tjänster

Konsulter inom stadsutveckling och bostadsutveckling.

Lång erfarenhet och stort nätverk i regionen gör att vi kan driva ditt projekt till mål med rätt resurser och kompetenser i rätt tid. Vi gör de långa processerna lite kortare med kompetens inom övergripande stadsbyggnad, konkreta planprocesser, utveckling av lönsamma projekt och genomförande.

Strategiska partnerskap

Vi utvecklar projekt och verksamhet i samverkan. Vi tar helhetsansvar för ditt projekt och driver det som en inhyrd projektutvecklingsavdelning. Vi rar hand om allt från idéskapande och ackvisition, via planprocesser till marknadsföring/försäljning, produktion och in i förvaltning. Genom ett brett nätverk säkerställer vi att projekten har rätt kompetens i alla skeden.

Bostadsutveckling i egen regi.

Vi tar fram projektidéer, investerar, utvecklar och förverkligar bostadsprojekt. Ibland helt i egen regi, ibland i partnerskap. Om du har en fastighet som du vill sälja så är vi alltid intresserade av att lämna ett marknadsmässigt bud.