Nu närmar vi oss säljstart för de friköpta radhusen i projekt Vikhems Torg.

I Vikhems Torg skapar vi hållbara bostäder som har det lilla extra i design och arkitektur, givetvis kombinerat med bra planlösningar för ett enkelt och bekvämt liv. Projektet inramar torget mitt på Vikhems Bygata med sina karakteristiska gråsvarta skifferfasader. 

Projektet är utformat av J+S Projektutveckling i samarbete med det danska arkitektkontoret JJW Arkitekter och genomförs i i partnerskap med YCAP.

JJW arbetar efter mottot; ”Saerliggörelse av det almindelige”, som ungefär innebär att ”göra något speciellt av det vardagliga”. I Vikhems torg tar detta sig uttryck i att vi använder ett fåtal robusta och naturliga material som skiffer och trä, som åldras vackert och kräver ett minimum av underhåll.

Bostäder med vackra utblickar och  de flesta uteplatser och balkonger i söder och väster ger fina möjligheter att njuta av utelivet med nära och kära.

Vikhems Torg omfattar 12 friköpta radhus och 23 lägenheter i en bostadsrättsförening. De tolv radhusen byggs i samarbete med LB Hus som delar projektets visioner och har lång erfarenhet av att bygga hållbara bostäder med nöjda kunder.

Mäklare för projektet är Bjurfors. Du hittar mer om radhusen här och om lägenheterna här.